Rinse the rice under running water, peel the onions and carrots, rinse and cut the onions into cubes, grate the carrots.
Рис промойте под проточной водой, лук и морковь очистите от кожуры, промойте и порежьте лук кубиками, морковь натрите на терке.
Let the rice cook, fry the onions and carrots in butter until soft. Prepare the sauce: mix sour cream, water, add salt, pepper and flour.
Поставьте рис варится, обжарьте лук и морковь на сливочном масле до мягкости. Приготовьте соус: смешайте сметану, воду, добавьте соль, перец и муку.
Combine boiled rice, minced meat, vegetables, egg, mix everything until smooth. Form into balls and fry on both sides, then add sour cream sauce and simmer for 20 minutes.
Соедините отварной рис, фарш, овощи, яйцо, перемешайте все до однородности. Формируйте шарики и обжаривайте с двух сторон, затем добавьте сметанный соус и тушите 20 минут.
Sprinkle the finished dish with fresh herbs, cut a salad of fresh vegetables, this will add brightness and variety to the lunch treat.
Посыпьте готовое блюдо свежей зеленью, нарежьте салат из свежих овощей, это добавит яркости и разнообразия обеденному угощению.