Peel and rinse the onion, marinate: mix 1 tablespoon of vinegar, one teaspoon each of sugar and salt, marinate for 15 minutes.
Лук очистите и промойте, замаринуйте: смешайте 1 столовую ложку уксуса, по одной чайной ложки сахара и соли, маринуйте 15 минут.
Boil the beef in advance in salted water with a bay leaf, sparing no time, from 40 to 80 minutes, so it will be more tender and easily disintegrate into fibers.
Отварите говядину заранее в подсоленной воде с лавровым листом, не жалея времени, от 40 до 80 минут, так она будет нежнее и с легкостью распадаться на волокна.
Cut the onion into half rings, you can fry it in a frying pan or use pickled, so the salad will be piquant. Cut the boiled beef and Chinese cabbage into cubes. Place everything in a bowl and add mayonnaise, mix well.
Лук нарежьте полукольцами, его можете обжарить на сковороде или использовать маринованный, так салат будет пикантным. Отварную говядину и пекинскую капусту порежьте брусочками. Переложите все в миску и добавьте майонез, хорошо перемешайте.
Place the salad with beef and pickles on a common platter and arrange it around with lettuce leaves. This will make the dish look more festive.
Выложите салат с говядиной и солеными огурцами на общее блюдо, оформите вокруг листьями салата. Так блюдо будет выглядеть праздничнее.