Rinse and dry the meat, cut into thin slices and pound on both sides. The thinner you cut and pound the meat, the more tender the chops will be.
Промойте и обсушите мясо, порежьте тонкими ломтиками и отбейте с двух сторон. Чем тоньше нарежете и отобьете мясо, тем нежнее получатся отбивные.
Salt and pepper each piece of meat, place in a deep container and fill with milk. Leave to marinate for at least an hour, during which time stir them several times to distribute the milk evenly.
Каждый кусочек мяса посолите и поперчите, уложите в глубокий контейнер и залейте молоком. Оставьте мариноваться минимум на час, за это время несколько раз их перемешайте, чтобы молоко равномерно распределялось.
Roll the marinated pieces of meat in flour, then in an egg beaten with a fork, and fry in a heated frying pan with plenty of vegetable oil for 2 minutes on each side. For better cooking of the chops, cover the pan with a lid.
Промаринованные кусочки мяса обваляйте в муке, затем во взбитом вилкой яйце, и прожарьте на разогретой сковороде с большим количеством растительного масла по 2 минуты с каждой стороны. Для лучшей прожарки отбивных закройте сковороду крышкой.
Serve the finished chops hot with any side dish: potatoes, baked vegetables. Or cold as cold cuts for the holiday table.
Готовые отбивные подавайте горячими с любым гарниром: картофелем, печеными овощами. Либо холодными в качестве мясной нарезки к праздничному столу.