Rinse the pork and cut into cubes. Peel the onions and carrots, rinse and cut into small cubes. Rinse the cereal in a sieve under running water.
Свинину промойте и нарежьте кубиками. Лук и морковь очистите от кожуры, промойте и порежьте мелкими кубиками. Крупу промойте в сито под проточной водой.
Fry the meat in unrefined oil until golden brown, then add vegetables and paprika, fry for another 5 minutes. Add a glass of water, simmer for 20 minutes under the lid.
Обжарьте мясо на нерафинированном масле до золотистого цвета, затем добавьте овощи и паприку, обжаривайте еще 5 минут. Добавьте стакан воды, потушите 20 минут под крышкой.
Pour the millet cereal into a saucepan, add 60 milliliters of water and cook for 20 minutes over low heat, stirring constantly. When the water has boiled, pour the porridge into the pan with the meat and mix well.
Высыпьте пшенную крупу в кастрюлю, добавьте 60 миллилитров воды и варите 20 минут на медленном огне, постоянно помешивая. Когда вода выкипит высыпать кашу в сковороду с мясом и хорошо перемешайте.
Finely chop the sun-dried tomatoes, chop the parsley and season the porridge with them, serve with homemade pickles.
Нарежьте мелко вяленые помидоры, нашинкуйте петрушку и приправьте ими кашу, подавайте с домашними разносолами.