Sift the flour through a sieve, separate the whites from the yolks for the filling and soufflé, and cover the pan with parchment.
Муку просейте через сито, отделите белки от желтков для начинки и суфле, застелите форму пергаментом.
Make the base. Mix flour with baking powder, grate butter on a coarse grater and combine with flour. Grind the butter and flour into fine crumbs. Beat the egg with sugar and pour into the flour crumbs. Knead the dough, wrap in cling film and refrigerate for 1 hour. Then pour the dough into the mold, forming high sides.
Сделайте основу. Смешайте муку с разрыхлителем, сливочное масло натрите на крупной терке и соедините с мукой. Разотрите масло и муку в мелкую крошку. Взбейте яйцо с сахаром и влейте в мучную крошку. Замесите тесто, заверните в пищевую пленку и уберите в холодильник на 1 час. Затем выложите тесто в форму формируя высокие бортики.
Make the filling. Mix cottage cheese, sour cream, yolks, sugar, semolina, vanilla sugar and beat until smooth. Place the filling on the dough. Bake in the oven for 25 minutes at 180C.
Сделайте начинку. Смешайте творог, сметану, желтки, сахар, манку, ванильный сахар и взбейте до однородной массы. Выложите начинку на тесто. Выпекайте в духовке 25 минут при температуре 180С.
Make a soufflé: mix the whites with powdered sugar and beat the whites until stiff peaks form. Remove the cake from the oven and place the egg whites on top. Bake for another 20 minutes at 140C.
Сделайте суфле: перемешайте белки с сахарной пудрой и взбейте белки до устойчивых пиков. Достаньте торт из духовки и выложите сверху белки. Выпекайте еще 20 минут при температуре 140С.
Serve the cottage cheese pie with a mug of aromatic freshly brewed coffee. If serving the pie hot, place a scoop of creamy ice cream on top and garnish with a sprig of mint.
Подавайте творожный пирог с кружкой ароматного свежезаваренного кофе. Если подать пирог горячим положите по шарику сливочного мороженого сверху и украсьте веточкой мяты.