Prepare all the necessary ingredients. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the base for the roll: mix eggs and flour until smooth, add salt.
Приготовьте основу для рулета: яйца и муку смешайте до однородности, посолите.
Line a baking sheet with parchment paper, pour in the egg mixture and bake in a preheated oven for 10 minutes at 200 degrees.
Застелите противень пергаментной бумагой, вылейте яичную смесь и запекайте в разогретой духовке в течение 10 минут при температуре 200 градусов.
Prepare the filling: grate the cheeses, finely chop the herbs and ham, season with sour cream, and salt to taste. Spread the filling onto the egg base and wrap it into a roll.
Приготовьте начинку: сыры натрите на терке, мелко нарежьте зелень и ветчину, заправьте сметаной, посолите по вкусу. На яичную основу распределите начинку и заверните ее в рулет.