Pour hot milk over chia seeds and leave for 20 minutes to swell. Wash the banana and peel it. Sort the raspberries. Prepare dessert glasses.
Семена чиа залейте горячим молоком и оставьте на 20 минут для набухания. Банан помойте и очистите от кожуры. Малину переберите. Приготовьте стаканы для десерта.
Prepare the pudding base. Cut the bananas into pieces of any size and mash them into a puree. Mix half the raspberries with honey and mash.
Подготовьте основу для пудинга. Бананы нарежьте кусочками произвольного размера, разомните в пюре. Половину малины смешайте с медом, разомните.
Assemble the pudding. Place banana puree at the bottom of the glass, followed by chia seeds, then raspberry puree. Refrigerate dessert or serve immediately before serving if desired.
Соберите пудинг. На дно стаканчика выложите пюре из бананов, следом положите семена чиа, далее — малиновое пюре. Перед подачей по желанию охладите десерт или подавайте сразу.
Before serving, garnish the pudding with the remaining raspberries.
Перед подачей украсьте пудинг оставшейся малиной.