Prepare the necessary products. Sort the raspberries and remove the stems. Prepare a blender and a glass for dessert.
Подготовьте необходимые продукты. Малину переберите, уберите плодоножки. Приготовьте блендер и стакан для десерта.
Prepare the berry base. Place most of the raspberries in the blender bowl, leaving about 50 g for serving. Add 1 tbsp. l. sugar, grind the raspberries until pureed.
Подготовьте ягодную основу. Большую часть малины загрузите в чашу блендера, оставьте приблизительно 50 г для подачи. Добавьте 1 ст. л. сахара, перетрите малину до состояния пюре.
Prepare the curd base. Mix the cottage cheese with the remaining sugar, knead until the crystals dissolve and the mass is soft.
Подготовьте творожную основу. Творог смешайте с оставшимся сахаром, вымешивайте до растворения кристаллов и мягкости массы.
Form the dessert. Place the berry puree at the bottom of the glass, spread the cottage cheese on top and smooth it out.
Сформируйте десерт. Ягодное пюре положите на дно стакана, поверх распределите творог и разровняйте.
Before serving, decorate the curd dessert with the remaining raspberries.
Творожный десерт перед подачей украсьте оставшимися ягодами малины.