Prepare all ingredients. Rinse and dry the arugula. Cut the ciabatta into slices.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте и высушите руколу. Чиабатту нарежьте ломтиками.
Pour olive oil into the pan and add Italian herbs seasoning. Place the ciabatta in a frying pan and fry on both sides until golden brown.
На сковороду вылейте оливковое масло и всыпьте приправу «Итальянские травы». Выложите чиабатту на сковороду и обжарьте с двух сторон до появления золотистой корочки.
Place the fried ciabatta on a plate and spread cream cheese on each piece.
Обжаренную чиабатту выложите на тарелку и намажьте сливочным сыром каждый кусочек.
Next, place the sun-dried tomatoes on the bread.
Далее выложите на хлеб вяленые помидоры.
Garnish the bruschetta with arugula leaves.
Украсьте брускетту листьями руколы.
Serve bruschetta as an appetizer before your main meal.
Подавайте брускетты как закуску перед основными приемами блюд.