Thaw the shrimp. Peel the carrots, onions and wash. Place a pot of water for soup on the fire.
Креветки разморозьте. Очистите морковь, лук и помойте. Поставьте кастрюлю с водой для супа на огонь.
Cut the onion into small cubes, carrots into a thin semicircle or grate on a coarse grater. Heat olive oil in a heavy-bottomed saucepan over medium heat. Fry the onion for 2 minutes until soft. Add carrots to it and fry for another 5 minutes over medium heat.
Лук нарежьте мелкими кубиками, морковь - тонким полукругом или натрите на крупной терке. На среднем огне разогрейте в кастрюле с толстым дном оливковое масло. Обжарьте 2 минуты лук до мягкости. Отправьте к нему морковь и жарьте еще 5 минут на среднем огне.
Pour 2 liters of water into the pan with vegetables and bring to a boil. Add parboiled long grain rice, bring to a boil and cook over medium heat for the amount indicated on the package. Add salt and ground black pepper.
Влейте в кастрюлю с овощами 2 л воды и доведите до кипения. Всыпьте пропаренный длиннозерновой рис, доведите до кипения и варите на среднем огне, сколько указано на упаковке. Всыпьте соль и черный молотый перец.
Add soft melted cheese to the pan. After boiling, add the peeled shrimp, bring to a boil and turn off the heat.
Добавьте в кастрюлю мягкий плавленый сыр. После закипания положите очищенные креветки, доведите до кипения и выключите огонь.
Pour the soup into serving bowls. Garnish with a parsley leaf. Serve crackers or toast.
Суп разлейте в порционные тарелки. Украсьте листиком петрушки. Подайте сухарики или тосты.