List all products according to the list of ingredients. Peel and wash the onions and potatoes. Wash a bunch of fresh herbs too. Prepare the utensils you will use. Fill a 3.5-4 liter saucepan with water and place on fire.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Лук, и картофель очистите и помойте. Пучок свежей зелени тоже промойте. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Кастрюлю объемом 3,5-4 литра наполните водой и поставьте на огонь.
Melt the butter in a cauldron, which will soften and add a delicate flavor to the dish.
В казане растопите сливочное масло, которое смягчит и насытит блюдо нежным привкусом.
Rinse the meat thoroughly, cut off all excess fat layers and tear out the remaining feather needles, wipe with a paper towel or paper. Cut clean poultry into small pieces, add salt and pepper. And first fry the cut chicken. Fry until golden brown, remove the meat from the cauldron.
Мясо тщательно промойте, срежьте все излишки жировых прослоек и вырвите оставшиеся иголки перьев, протрите бумажным полотенцем или бумагой. Чистую птицу разделывайте небольшими кусками, посолите и поперчите. И первым обжарьте разделанную курицу. Обжарьте до румяности, вытащите мясо из казана.
Cut the onions into half rings or quarter rings. Fry the onion until translucent in the same oil in which you fried the chicken. Add the chicken meat back to the cauldron with the onions, salt and pepper. Fry together for about 5 minutes.
Репчатый лук нарежьте полукольцами или четверть кольцами. Обжарьте лук до прозрачности, на том же масле, в котором поджаривали курицу. Куриное мясо добавьте обратно в казан к луку, посолите и поперчите. Обжарить вместе примерно 5 минут.
Cut the potatoes into large pieces. Place the potatoes in the cauldron. Add salt, pepper and stir.
Картофель порежьте крупными кусочками. Выложите картофель в казан. Посолите, поперчите и перемешайте.
Pour in 2 liters of hot water and bring to a boil. Reduce heat and simmer covered for 25 - 30 minutes until potatoes are tender.
Влейте 2 литра горячей воды и доведите до кипения. Убавьте огонь и варите под крышкой 25 - 30 минут до готовности картофеля.
Finally, add the bay leaf to the soup, turn off the heat, cover with a lid and let the soup sit for about 10-15 minutes.
В конце добавьте в суп лавровый лист, выключите огонь, накройте крышкой и дайте супу настояться примерно 10-15 минут.
Serve bazartma with your favorite greens.
Базартму подавайте с любимой зеленью.