Prepare all the necessary products. Weigh out the products according to the specified recipe. Prepare a beautiful salad bowl.
Подготовьте все необходимые продукты. Отвесьте продукты по указанной рецептуре. Приготовьте красивую посудину для салата.
Remove the skin from the salmon fillet using a knife, then cut it into small cubes. Chop the gherkins into small cubes exactly the same size as the salmon.
Очистите филе семги от кожи с помощью ножа, затем нарежьте ее на мелкие кубики. Корнишоны порубите на мелкие кубики точно такого же размера как семга.
Boil potatoes and carrots until tender for 20-25 minutes, cool. Hard-boil the eggs for 10 minutes and cool. Peel the potatoes, carrots and eggs and grate on a coarse grater.
Отварите картофель и морковь до готовности в течение 20-25 минут, остудите. Яйца сварите вкрутую в течение 10 минут, также остудите. Очистите картошку, морковь и яйца и натрите на крупной терке.
After you have prepared all the ingredients, place the salad in layers on a dish. Grease each layer with mayonnaise.
После того как приготовили все продукты, выкладывайте салат слоями на блюдо. Каждый слой смажьте майонезом.
Cover the salad with cling film and place it in the refrigerator overnight to soak. The next day, turn the salad over so that the gherkins are on top.
Затяните салат пищевой пленкой и поставьте на ночь в холодильник, чтоб пропитался. На следующий день переверните салат, чтоб корнишоны были сверху.
Before serving the salad, garnish it with mayonnaise and salmon.
Перед подачей салата на стол украсьте его майонезом и семгой.