Weigh out the products according to the specified recipe. Prepare a container for marinating pork ears. Pour cold water over the pig ears and leave to soak for about 1 hour, changing the water periodically.
Отвесьте продукты по указанной рецептуре. Приготовьте посуду для маринования свиных ушек. Заливайте свиные уши холодной водой и оставляйте вымачиваться где-то на 1 час, периодически меняйте воду.
Wash the pig ears thoroughly, using a knife to clean them as much as possible. Trim the soft part; it won't be needed. Put water on fire, add a little salt and cook the ears for about 1.5-2 hours.
Помойте свиные уши тщательно, насколько это возможно, очистите ножом. Обрежьте мягкую часть, она не понадобится. Ставьте воду на огонь, добавьте немного соли и варите уши примерно 1,5-2 часа.
Peel the carrots and grate them using a Korean carrot grater. And the larger the carrot, the more convenient it is to grate it. Add salt, add seasoning and mix well with your hands, press the carrots a little to release the juice. Cut the onion into rings and scald it with boiling water. Add onion, vinegar to the carrots, squeeze out the garlic. Mix everything thoroughly.
Чистите морковку и трите на терке предназначенной для моркови по – корейски. И чем крупнее морковь, тем удобнее ее тереть. Всыпьте соль, добавьте приправу и хорошо перемешивайте руками, прижимайте немного морковь, чтоб пустила сок. Режьте лук кольцами и ошпарьте его кипятком. Добавьте к моркови лук, уксус, выдавите чеснок. Тщательно все перемешивайте.
Be sure to cool the finished pork ears in the broth and cut them into small and not too long strips. Thinly sliced ears will marinate better
Готовые свиные уши охлаждайте обязательно в бульоне и нарежьте на мелкой и не слишком длиной соломкой. Тонко нарезанные уши будут лучше мариноваться
Add heated, hot vegetable oil to the ears. Mix the ears with carrots and refrigerate for 10-12 hours.
Добавляйте к ушкам нагретое, горячее растительное масло. Смешайте уши с морковью и отправляйте в холодильник на 10-12 часов.
Korean pork ears with carrots are spicy, crispy and pleasant to the taste. Garnish the appetizer with parsley and serve cold.
Свиные ушки с морковью по – корейски получаются острыми, хрустящими и приятными на вкус. Украсьте закуску петрушкой и подайте в холодном виде.