Prepare the necessary products. Boil the eggs hard, cool, peel. Wash potatoes and carrots with a brush, boil until tender, peel. Open the jar of green peas and drain the liquid. To serve, wash the parsley, dry it on paper towels, and separate the leaves from the stem.
Подготовьте необходимые продукты. Яйца отварите вкрутую, остудите, почистите. Картофель и морковь вымойте щеткой, отварите до готовности, почистите. Откройте баночку с зеленым горошком, слейте жидкость. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листики от стебля.
Grind the food. Cut doctor's sausage, cucumbers, boiled carrots and potatoes into small cubes. Grind the eggs in a convenient way.
Измельчите продукты. Докторскую колбасу, огурцы, отварную морковь и картошку нарежьте кубиками небольшого размера. Яйца измельчите удобным способом.
Assemble the salad. Combine the chopped products in a salad bowl, add green peas, season with mayonnaise, salt and mix.
Соберите салат. Измельченные продукты соедините в салатнике, добавьте зеленый горошек, заправьте майонезом, посолите и перемешайте.
Garnish Olivier with sausage with fresh parsley leaves before serving.
Оливье с колбасой перед подачей украсьте листиками свежей петрушки.