Thaw the turkey drumstick in the refrigerator for 8 hours, rinse well. Peel the onion and garlic. Wash and dry the parsley. Prepare a grill pan and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Голень индейки разморозьте в холодильнике в течение 8 часов, хорошо промойте. Лук и чеснок почистите. Петрушку помойте и обсушите. Подготовьте сковороду-гриль и форму для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Marinate the turkey. Chop the turkey drumstick across the bone into several steaks about 3 cm thick. Pepper each piece and leave for 10 minutes.
Замаринуйте индейку. Голень индейки порубите поперек кости на несколько стейков толщиной примерно 3 см. Поперчите каждый кусок, оставьте на 10 минут.
Prepare the remaining ingredients. Cut the onion into half rings. Finely chop the garlic. Fry the onion and garlic in vegetable oil for 5 minutes.
Подготовьте остальные ингредиенты. Лук порежьте полукольцами. Чеснок мелко покрошите. Обжарьте лук и чеснок на растительном масле в течение 5 минут.
Fry the steaks. In a preheated dry grill pan, fry the turkey meat for 5 minutes on each side until golden brown. Salt steaks while grilling.
Обжарьте стейки. На разогретой сухой сковороде-гриль обжарьте мясо индейки по 5 минут с каждой стороны до образования румяной корочки. Посолите стейки во время жарки.
Bake the steaks. Place the turkey in a baking dish, add water, fried onions and garlic, and bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките стейки. Переложите индейку в форму для запекания, добавьте к ней воду, обжаренные лук и чеснок, запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve the turkey steak on the bone and garnish with a sprig of parsley.
Подавайте стейк из индейки с косточкой, украсив его веточкой петрушки.