Boil the veal tongue in advance, cool and peel. Keep the champignons in slightly boiling water for 15 minutes, then drain in a colander. Peel the red onion. Wash vegetables and herbs, dry on paper towels.
Заранее отварите телячий язык, остудите и почистите. Шампиньоны подержите в слабо кипящей воде в течение 15 минут, затем откиньте на дуршлаг. Красный лук почистите. Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Cut the food. Cut the veal tongue and champignons into thin strips. Grind the cheese using a large-mesh grater. Coarsely chop the dill, cilantro and parsley. Cut the cucumbers into thin strips. Cut the red onion into small cubes, the tomato into slightly larger cubes.
Нарежьте продукты. Телячий язык и шампиньоны нарежьте тонкими полосками. Сыр измельчите при помощи терки с крупными ячейками. Укроп, кинзу и петрушку крупно порубите. Огурцы нарежьте тонкой соломкой. Красный лук нарежьте маленькими кубиками, помидор — кубиками чуть побольше.
Make a salad base. In a deep container, combine veal tongue, mushrooms, cucumbers, dill, cilantro, parsley and grated cheese. Add salt, black pepper, mayonnaise, mix.
Сделайте салатную основу. В глубокой емкости соедините телячий язык, грибы, огурцы, укроп, кинзу, петрушку и тертый сыр. Добавьте соль, черный перец, майонез, перемешайте.
Make a vegetable base. Combine tomato pieces with onion, season with olive oil, season with salt and ground black pepper, and mix gently.
Сделайте овощную основу. Кусочки помидора соедините с луком, заправьте оливковым маслом, приправьте солью и черным молотым перцем, аккуратно перемешайте.
Place lettuce leaves on a wide flat plate, place veal tongue salad on top, and place tomatoes and onions next to it.
На широкую плоскую тарелку уложите листья латука, поверх выложите салат из телячьего языка, рядом уложите помидоры с луком.