Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Grate the hard cheese on a medium grater, cut the cheese into cubes. Thaw broccoli. Line a baking pan with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Твердый сыр натрите на средней терке, брынзу нарежьте кубиками. Брокколи разморозьте. Форму для выпечки застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Do the test. Combine sour cream with softened butter, salt and eggs. Add flour in portions and knead into a smooth dough. Place in the refrigerator for 20 minutes.
Займитесь тестом. Сметану соедините с размягченным маслом, солью и яйцами. Порционно добавьте муку, вымесите гладкое тесто. Поставьте в холодильник на 20 минут.
Form a pie. Mix sour cream and eggs for filling, add grated hard cheese. Place the chilled dough in the mold and form the sides. Pour in the mixture of sour cream, eggs and cheese. Place broccoli and pieces of cheese on top.
Сформируйте пирог. Смешайте сметану и яйца для заливки, добавьте тертый твердый сыр. Охлажденное тесто выложите в форму, сформируйте бортики. Вылейте заливку из смеси сметаны, яиц и сыра. Поверх уложите брокколи и кусочки брынзы.
Bake the quiche. Place the pan with the preparation in a hot oven for 40-45 minutes.
Испеките киш. Поставьте форму с заготовкой в горячую духовку на 40-45 минут.
Cool the quiche with broccoli and feta cheese a little, cut into portions and serve warm.
Киш с брокколи и брынзой немного остудите, разрежьте на порционные кусочки и подайте к столу теплым.