Wash the avocado, dry with paper towels, remove the pit. Open the jars of canned peas and pickled champignons and drain the liquid. Boil the carrots until tender, cool, and peel. Peel the onions. Using a fine grater, remove the zest from the lemon and squeeze a small amount of juice from the pulp. For serving, wash, dry and chop the dill.
Авокадо вымойте, обсушите бумажными полотенцами, удалите косточку. Откройте баночки с консервированным горошком и маринованными шампиньонами, слейте жидкость. Морковь отварите до готовности, остудите, почистите. Репчатый лук почистите. При помощи мелкой терки снимите с лимона цедру, из мякоти выжмите небольшое количество сока. Укроп для подачи вымойте, обсушите, измельчите.
Grind the food. Cut the onion and carrots into small cubes, cut the champignons into two parts. Cut the avocado into medium-sized cubes and sprinkle with a little lemon juice.
Измельчите продукты. Лук с морковью нарежьте кубиками небольшого размера, шампиньоны разрежьте на две части. Авокадо нарежьте кубиками среднего размера, сбрызните небольшим количеством лимонного сока.
Collect Lenten Olivier. Place chopped foods in a salad bowl, add canned peas, and season with lean mayonnaise. Add salt and pepper to taste, stir.
Соберите постный оливье. В салатник положите нарезанные продукты, добавьте консервированный горошек, заправьте постным майонезом. Посолите и приправьте перцем по вкусу, перемешайте.
Sprinkle Lenten Olivier with avocado and pickled mushrooms with chopped dill and lemon zest before serving.
Постный оливье с авокадо и маринованными грибами перед подачей посыпьте измельченным укропом и лимонной цедрой.