List all products according to the list of ingredients. Prepare the dishes that you will use to prepare the salad and for its original serving. Wash and dry the lettuce leaves.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Подготовьте посуду которую будете использовать для приготовления салата и для его оригинальной подачи. Салатные листья промойте и обсушите.
Rinse the avocado, cut in half, remove the pit, then peel and cut into slices.
Авокадо промойте, разрежьте пополам, извлеките косточку, затем очистите от кожуры и нарежьте дольками.
Wash the peaches, cut them in half, remove the pits, and cut into slices.
Персики вымойте, разрежьте пополам, удалите косточки, нарежьте дольками.
Spanish Tear the chopped jamon into pieces, and roll flowers from some pieces of jamon.
Испанский Нарезанный хамон нарвите на кусочки, а из некоторых кусочков хамона сверните цветы.
Prepare salad dressing. Add balsamic vinegar and mustard to olive oil and whisk well.
Приготовьте заправку для салата. В оливковое масло добавьте бальзамический уксус и горчицу, хорошенько взбейте.
Place the washed lettuce leaves on a beautiful plate and add artichokes to them.
Промытые салатные листья разложите на красивой тарелке и добавьте к ним артишоки.
Place pieces of peaches, avocado and jamon on top of the lettuce leaves, season with salt and pepper, sprinkle with the prepared dressing and serve.
Поверх листьев салата разложите кусочки персиков, авокадо и хамона, посолите, поперчите, сбрызните готовой заправкой и подавайте к столу.
Serve the prepared salad with jamon, avocado and peaches immediately after preparation.
Готовый салат с хамоном, авокадо и персиками подавайте сразу же после приготовления.