Roast and peel the peanuts. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Пожарьте и почистите арахис. Заранее вытащите сливочное масло с холодильника.
Beat the condensed milk and butter with a mixer until smooth. Chop the roasted peanuts a little. Place the first cake layer on a large flat dish and grease it with cream, top it with the second cake layer, also coated with cream and sprinkle with peanuts. Thus, spread all the cakes with cream, and sprinkle every second one with peanuts.
Взбейте миксером до однородной массы сгущенное молоко со сливочным маслом. Немного измельчите жареный арахис. Положите на большое плоское блюдо первый корж и смажьте его кремом, свержу накройте вторым коржом, также перемазанным кремом и присыпьте арахисом. Таким образом перемажьте все коржи кремом, а арахисом присыпайте каждый второй.
Just don’t immediately spread the top layer of the cake with cream, but place a flat plate on it and place some weight on top of it. In this form, place the cake in the refrigerator for 2 hours. Then take out the cake, grease the top and sides with cream, and sprinkle with peanuts.
Только верхний корж торта сразу не мажьте кремом, а положите на него плоскую тарелку, сверху на нее поставьте какой-нибудь груз. В таком виде отправьте торт в холодильник на 2 часа. После достаньте торт, смажьте верх и бока кремом, присыпьте арахисом.
Before serving the “Waffle Miracle” cake, melt the dark chocolate and pour it over the top cake, let it harden.
Перед подачей торта «Вафельное чудо» растопите черный шоколад и полейте им верхний корж, дайте ему застыть.