Prepare all the necessary ingredients. Wash and peel the vegetables. Break the canned salmon into small pieces and remove the bones.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Овощи помойте и очистите. Консервированного лосося разберите на небольшие кусочки и удалите косточки.
Cut the potatoes into small cubes, carrots into slices. Place potatoes and frozen Hawaiian mixture into boiling water and add salt.
Картофель нарежьте на небольшие кубики, морковь – кружочками. В кипящую воду опустите картофель и замороженную гавайскую смесь, посолите.
Then add carrots and a whole peeled onion to the pan. When the potatoes are done, add the canned salmon and cook for 1 more minute.
Затем добавьте в кастрюлю морковь и целую очищенную луковицу. Когда картофель будет готов, добавьте консервированного лосося и варите еще 1 минуту.
Serve the soup hot, sprinkled with chopped fresh dill.
Суп подавайте горячим, посыпав измельченной свежей зеленью укропа.