Prepare chicken thighs: wash and remove excess fat. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте куриные бедрышки: помойте, удалите лишний жир. Овощи помойте и очистите.
Prepare the broth: cover chicken thighs with cold water and bring to a boil. Carefully skim off any foam that forms.
Приготовьте бульон: куриные бедра залейте холодной водой и доведите до кипения. Аккуратно снимайте образующуюся пену.
Add potatoes and bay leaves to the broth and cook over medium heat until the potatoes are half cooked. Grate the processed cheese and cut the cheese into small cubes. Add sautéed vegetables, black pepper, grated cheese, cheese cubes and salt to the pan. At the end of cooking, add vermicelli, herbs and bring the soup until ready.
В бульон выложите картофель, лавровый лист и варите на среднем огне до полуготовности картофеля. Плавленые сырки натрите на терке, сыр нарежьте на мелкие кубики. В кастрюлю добавьте пассерованные овощи, черный перец, тертые сырки, кубики сыра и посолите. В конце варки добавьте вермишель, зелень и доведите суп до готовности.
Serve the soup hot, with sour cream and finely chopped fresh herbs.
Подавайте суп горячим, со сметаной и мелко рубленной свежей зеленью.