To make cooking go faster, soak the chickpeas overnight and boil the beef.
Чтоб готовка продвигалась быстрее, замочите нут заранее на ночь и отварите говядину.
Soak the chickpeas overnight. Cut the beef into medium pieces and add vegetable oil to the pan, heat it over high heat. Place the pieces of meat into the pan, stirring continuously, and fry until browned on all sides. Chop the onion and add to the meat. Fry until the onion turns golden.
Нут замочите на ночь. Говядину нарежьте средними кусками и добавьте в сковороду растительное масло, нагрейте его на сильном огне. Отправьте кусочки мяса в кастрюлю, непрерывно помешивая, обжарьте его до румяных боков, со всех сторон. Лук нарежьте и добавьте к мясу. Жарьте до тех пор, пока лук не приобретет золотистый цвет.
Add turmeric and mix everything again. Add salt and fry everything again for a minute, then pour 200 milliliters of boiling water into the pan. When the water begins to boil, reduce the heat to medium and simmer everything under a closed lid for about one hour.
Добавите куркумы и снова все смешайте. Посолите и снова все обжарьте минуту, далее налейте в кастрюлю 200 миллилитров кипятка. Когда вода начет кипеть, огонь убавьте до среднего и под закрытой крышкой томите все около одного часа.
Cook the chickpeas in a separate container for 40 minutes. Then add potatoes and meat with vegetables to the pan with chickpeas. Add more spices to taste and cook until the potatoes are done. Add herbs and turn off.
Нут в отдельной емкости варите в течение 40 минут. Затем добавьте в кастрюлю с нутом картофель и мясо с овощами. Добавьте еще специи по вкусу и варите до готовности картошки. Добавьте зелень и выключите.
Soup with chickpeas and beef turns out very rich and appetizing. For decoration, add finely chopped greens.
Суп с нутом и говядиной получается очень наваристым и аппетитным. Для украшения добавьте мелко наобещанную зелень.