List all products according to the list of ingredients. Peel and wash the onion. Prepare the utensils you will use. If you do not have ready-made minced meat, then grind the chicken breast into minced meat in a meat grinder. Thaw the puff pastry.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Лук очистите и помойте. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Если у Вас нет готового фарша, то измельчите на мясорубке куриную грудку в фарш. Слоеное тесто разморозьте.
Grind the peeled onion in a blender and add to the minced meat. Salt and pepper the minced meat and add nutmeg.
Очищенный лук измельчите в блендере и добавьте к фаршу. Фарш посолите, поперчите и добавьте мускатный орех.
Divide the thawed puff pastry into equal parts and roll out the dough well with a rolling pin. Grease with softened butter. Roll the layer of puff pastry into a roll, wrap it in cling film and refrigerate for 30-60 minutes.
Размороженное слоенное тесто разделите на равные части, раскатайте хорошо тесто скалкой. Смажьте размягченным сливочным маслом. Сверните пласт слоенного теста рулетом, заверните в пищевую пленку и поставьте в холодильник минут на 30-60.
After you take the dough out of the refrigerator, cut the roll into pieces approximately 3-4 cm long. Dip each chicken in flour and roll out. Press the resulting “column” on top and roll it out. Place the prepared minced meat in the middle of the flatbread. Connect the edges into a triangle.
После того, как вы достали тесто из холодильника, разрежьте рулет на кусочки, длиною примерно 3-4 см. Каждый курочек обмокните в муку и раскатайте. Получившийся "столбик" прижмите сверху и раскатайте. В середину лепешки положите готовый фарш. Соедините края в треугольник.
Bake puff samsa in a preheated oven, at a temperature of 180-200 degrees, on a baking sheet lined with parchment. Spread with a mixture of mashed yolks and water. Sprinkle sesame seeds on top. Bake for 25-30 minutes.
Выпекайте слоеную самсу в заранее разогретой духовке, при температуре 180-200 градусов, на противне застеленным пергаментом. Намажьте смесью из растертых желтков и воды. Посыпьте сверху кунжутом. Запекайте минут 25-30.
Puff samsa with minced meat can be served as a hot snack or with tea.
Слоеную самсу с фаршем можно подать как горячую закуску или к чаю.