Prepare all the necessary ingredients and utensils. Wash the vegetables.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Овощи помойте.
Take the chicken breast and cut into thin strips. Then add salt and pepper. Then pour in soy sauce and leave to marinate for 10-20 minutes.
Возьмите куриную грудку и нарежьте тонкими полосками. Затем посолите и поперчите. Потом залейте соевый соус и оставьте мариноваться на 10-20 минут.
Place the frying pan on the fire, add oil and fry the marinated pieces of chicken breast on both sides. Mix olive oil with soy sauce. Then add balsamic vinegar and honey. Mix everything well.
Сковороду поставьте на огонь, залейте масло и обжарьте промаринованные кусочки куриной грудки с двух сторон. Смешайте оливковое масло с соевым соусом. Потом добавьте бальзамический уксус и мед. Все хорошо перемешайте.
Fry the peppers in the same pan. Place lettuce leaves on a plate. Then slices of tomato, place fried pepper on top, and place chicken pieces on it. Then pour in the resulting sauce.
Перец обжарьте на той же сковороде. На тарелку выложите листочки салата. Затем дольки помидора, сверху выложите обжаренный перец, а на него выложите кусочки курицы. Потом залейте получившийся соус.
It is best to decorate the dish with Parmesan and sesame seeds.
Лучше всего украсить блюдо пармезаном и кунжутом.