Marinate the chicken in advance and cut the vegetables into approximately equal pieces.
Заранее замаринуйте курочку и нарежьте овощи примерно одинаковыми кусочками.
Salt and pepper the chicken, sprinkle with spices and add 5 tbsp. mayonnaise. Coat and let marinate for 1 hour. Grease the multicooker bowl with oil and place the chicken there. Place in baking mode for 45 minutes.
Посолите и поперчите курицу, посыпьте специями и добавьте 5 ст.л. майонеза. Обмажьте и дайте помариноваться 1 час. Чашу мультиварки смажьте маслом и выложите туда курочку. Поставьте в режим выпечки на 45 минут.
While the chicken is simmering in the slow cooker, marinate the chopped potatoes with chicken seasoning and add a little mayonnaise.
Пока курочка томится в мультиварке, замаринуйте нарезанный картофель, смазав приправой для курицы и добавьте немного майонеза.
After 45 minutes, turn the chicken over and place the potatoes on top. Place tomatoes and peppers on top. Cook in the same mode for another 45 minutes. If there is not enough liquid, add some water.
Через 45 минут переверните курицу и уложите сверху картофель. Сверху выложите помидоры и перец. Готовьте в том же режиме еще 45 минут. Если не хватает жидкости, добавьте немного воды.
Serve potatoes with chicken baked in a slow cooker with vegetable salads, herbs, fresh and pickled vegetables.
Подайте картофель с курицей, запеченный в мультиварке, с овощными салатами, зеленью, свежими и маринованными овощами.