Measure out all the ingredients for the porridge - cereal, milk, honey and butter. Peel the bananas. Prepare the container in which you will cook the porridge.
Отмеряйте все продукты для каши – крупу, молоко, мед и масло. Бананы очистите. Приготовьте посуду, в которой будете варить кашу.
Boil the milk. Pour rolled oats into it. After boiling, cook the porridge for 5 minutes.
Молоко вскипятите. Всыпьте в него геркулес. После закипания варите кашу 5 минут.
Add honey and butter to the prepared oatmeal. Cut the banana into pieces and also add it to the bowl of porridge.
Добавьте в готовую овсянку мед и масло. Нарежьте кусочками банан и также отправьте в тарелку с кашей.
Serve the porridge with sliced banana. Garnish with chocolate shavings or sweet sauce.
Подайте кашу с нарезкой из банана. Украсьте стружкой из шоколада или сладким соусом.