Prepare your ingredients. Measure out the required amount of bulk products. Clean the sausages.
Подготовьте ингредиенты. Отмерьте нужное количество сыпучих продуктов. Сосиски почистите.
Cut the sausages in half and roll in flour.
Сосиски разрежьте пополам и обваляйте в муке.
Break the eggs into a bowl and beat with a fork, then add flour and mix.
Яйца разбейте в миску и взбейте вилкой , далее добавьте муки и перемешайте.
Dip each part of the sausage into the prepared dough on all sides.
Каждую часть сосиски обмакните в приготовленное тесто со всех сторон.
And roll thoroughly in breadcrumbs, shake off excess breadcrumbs
И хорошенько обваляйте в сухарях, излишки сухарей стряхните
Pour oil into a saucepan and place on fire. As soon as the oil boils, slowly lower the cooked sausages into it. Avoiding splashes.
Масло налейте в сотейник и поставьте на огонь. Как только масло закипит медленно опускайте в него приготовленные сосиски. Избегая брызг.
And when the sausages acquire a golden hue, remove them with a slotted spoon onto a napkin and let the excess oil drain
И когда сосиски приобретут золотистый оттенок, выньте их шумовкой на салфетку и дайте стечь излишнему маслу
Place each sausage on a skewer and place it on a plate after decorating it with herbs. Serve sauces with the dish.
Насадите каждую сосиску на шпажку и уложите на тарелку предварительно украсив ее зеленью. Подайте к блюду соусы.