Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Овощи помойте и почистите.
Cut the potatoes into cubes, add water and cook.
Картошку порежьте кубиками, залейте водой и поставьте вариться.
Cut the onions and carrots into half rings. And fry until golden brown in butter.
Лук и морковь порежьте полукольцами. И обжарьте до золотистого цвета на сливочном масле.
Add fried onions and carrots to boiling water. Break the broccoli into florets and add to the soup. Cook for another 5-7 minutes.
В кипящую воду добавьте обжаренный лук с морковью. Брокколи разберите на соцветия и добавьте в суп. Варите еще 5-7 мин.
Next, add the peas and pour in the milk in a thin stream. Bring to a boil.
Далее добавите горошек и тонкой струйкой влейте молоко. Доведите до кипения.
Cook for another 3-4 minutes. 2 minutes before readiness, add salt and pepper to taste, add chopped fresh herbs.
Варите еще 3-4 минуты. За 2 минуты до готовности, посолите и поперчите по вкусу, добавьте порезанную свежую зелень.
Serve the dish with toasted croutons and sour cream - this will add taste and color.
Подайте блюдо с поджаренными гренками и сметаной— это добавит вкуса и колорита.