Wash all the necessary vegetables and herbs, peel the garlic and potatoes.
Помойте все необходимые овощи и зелень, очистите чеснок и картофель.
Cut the peeled potatoes into small cubes and place in a pan with water. Add bay leaf and peppercorns to it and cook for 10 minutes after boiling.
Очищенный картофель нарежьте некрупным кубиком и поместите в кастрюлю с водой. Добавьте к нему лавровый лист и перец горошком и варите 10 минут после кипения.
Cut young green onions into small rings. Heat the oil in a frying pan and fry the chopped onion until soft for about a couple of minutes.
Нарежьте молодой зеленый лук мелкими колечками. Разогрейте на сковороде масло и обжаривайте на нем измельченный лук до мягкости примерно пару минут.
Cut the cream cheese into cubes and add it to the potatoes. Cook everything together for about 5 minutes, stirring constantly, until the cheese is completely dissolved.
Нарежьте плавленый сыр кубиком и добавьте его к картофелю. Варите все вместе около 5 минут, постоянно помешивая, пока сыр полностью не растворится.
Add the fried onions to the pan and cook the soup for about 5 minutes. At this time, chop fresh herbs and pass the garlic through a special press. Add salt, pepper and suneli hops to taste to the pan, bring the soup to a boil and turn off the heat. Let sit covered for another 15-20 minutes.
Добавьте в кастрюлю обжаренный лук и поварите суп еще около 5 минут. В это время измельчите свежую зелень и пропустите чеснок через специальный пресс. Добавьте в кастрюлю соль, перец и хмели-сунели по вкусу, доведите суп до кипения и выключите огонь. Дайте настояться под крышкой еще 15-20 минут.
Serve the finished soup in portioned bowls. If desired, you can offer it with fresh white bread or baguette.
Подавайте готовый суп в порционных тарелках. По желанию, можно предложить к нему свежий белый хлеб или багет.