If necessary, defrost seafood in advance.
При необходимости, заранее разморозьте морепродукты.
Scald the squid with boiling water and cut into rings. In the same way, pour boiling water over the shrimp; as soon as they cool, they will be ready to peel. Frozen mussels can be placed in a frying pan without oil and heated for about 1-2 minutes, then add soy sauce to them to give them a richer, bright taste.
Ошпарьте кальмар крутым кипятком и нарежьте кольцами. Точно так же обдайте кипятком креветки, как только они остынут, их модно будет очистить. Замороженные мидии можно выложить на сковороду без масла и прогреть примерно 1-2 минуты, затем добавьте к ним соевый соус, чтобы придать им более насыщенный яркий вкус.
When the mussels have cooled a little and absorbed the soy sauce, they can be combined with shrimp and squid. Season the resulting “cocktail” with sour cream and let it brew for a while.
Когда мидии немного остынут и впитают соевый соус, их можно будет соединить с креветками и кальмаром. Заправьте получившийся «коктейль» сметаной и дайте немного настояться.
Serve the prepared salad in small bowls. Top each serving with a red game and garnish with fresh herbs.
Подавайте готовый салат в небольших креманках. Сверху выложите на каждую порцию красную игру и украсьте свежей зеленью.