Rinse the tuna under running water and discard the entrails. Peel the onions and garlic, and peel the carrots. Squeeze the juice from the lemon, 2 tbsp will be enough.
Промойте тунец под проточной водой и избавьте от внутренностей. Очистите лук и чеснок от шелухи, а морковь от шкурки. Выдавите сок из лимона, будет достаточно 2 ст.л.
Cut the tuna into medium-sized steaks approximately 2 centimeters wide. Pour lemon juice over the steaks, add salt, pepper and spices to taste and let the tuna sit for a while to absorb the flavor and smell.
Нарежьте тунец на стейки среднего размера шириной примерно 2 сантиметра. Полейте стейки лимонным соком, добавьте соль, перец и специи по вкусу и дайте тунцу немного постоять, чтобы напитаться вкусом и запахом.
Cut the onion and tomato into large cubes, grate the carrots on a coarse grater, and chop the garlic. Pour a little oil into the slow cooker and fry the vegetables for literally 10 minutes.
Нарежьте лук и помидор крупным кубиком, морковь натрите на крупную терку, измельчите чеснок. В мультиварку налейте немного масла и отправьте овощи обжариваться буквально на 10 минут.
When the vegetables are slightly fried, add tuna to them, “bury” it in the vegetables and simmer under the lid for about 25 minutes until the tuna is completely cooked. Then turn off the heat.
Когда овощи немного обжарятся, выложите к ним тунец, «заройте» его в овощи и тушите под крышкой около 25 минут до полной готовности тунца. Затем уберите огонь.
Serve the finished fish with the vegetables in which it was cooked. It also goes well with sliced fresh vegetables and herbs.
Подавайте готовую рыбу с овощами, в которых она готовилась. Так же к ней отлично подойдет нарезка из свежих овощей и зелени.