Open a can of stew. Peel the potatoes and carrots, and peel the onions.
Откройте банку с тушенкой. Очистите картофель и морковь от шкурки, а лук от шелухи.
Finely chop the onion and tomato. Grate the carrots on a coarse grater and cut the potatoes into large cubes. Boil water in a three-liter saucepan, add salt, spices and potatoes and cook a little.
Мелко порежьте лук и помидор. Морковь натрите на крупную терку, а картофель нарежьте крупным кубиком. В трехлитровой кастрюле закипятите воду, добавьте в нее соль, специи и картофель и немного поварите.
Fry carrots, tomatoes and onions in a small amount of oil for about 3 minutes. Then add all the vegetables to the pan with the potatoes, stir and cook everything together for a couple of minutes.
Морковь, помидор и лук обжаривайте на небольшом количестве масла около 3 минут. Затем все овощи отправьте в кастрюлю к картофелю, перемешайте и поварите все вместе пару минут.
When the potatoes are almost ready, add the stew, divided into not too large pieces, into the pan with the soup and cook everything together for about 1-2 minutes.
Когда картошка будет уже почти готова, добавьте в кастрюлю с супом разделенную на не слишком большие куски тушенку и поварите все вместе около 1-2 минут.
The finished soup can be served with black or white bread, a spoonful of sour cream or chopped fresh herbs.
Готовый суп можно подавать на стол с черным или белым хлебом, ложкой сметаны или измельченной свежей зеленью.