Place corn in a colander to drain excess liquid. Remove the pineapple pieces from the jar. Rinse the chicken fillet under running water and dry with a paper towel.
Откиньте кукурузу на дуршлаг, чтобы слить лишнюю жидкость. Достаньте из банки кусочки ананаса. Промойте куриное филе в проточной воде и высушите бумажным полотенцем.
Boil the chicken fillet with a little salt and spices, cool slightly and cut into small pieces. Boil the eggs and cut into strips or grate on a coarse grater, and grate the cheese on a fine grater.
Отварите куриное филе с небольшим количеством соли и специй, немного остудите и нарежьте на мелкие кусочки. Яйца отварите и нарежьте соломкой или натрите на крупную терку, а сыр натрите на мелкую.
In a suitable container, combine the previously prepared chicken, pineapple, corn and eggs, mix everything thoroughly. Season the salad with mayonnaise and add salt if necessary.
В подходящей емкости соедините заранее подготовленные курицу, ананас, кукурузу и яйца, тщательно все перемешайте. Заправьте салат майонезом, при необходимости досолите.
Serve the finished salad on portioned plates. Sprinkle each serving of salad with grated cheese. If desired, the serving can be decorated with pieces of canned pineapple.
Подавайте готовый салат на порционных тарелочках. Каждую порцию салата посыпьте тертым сыром. По желанию, подачу можно украсить кусочками консервированного ананаса.