Rinse the fish with cold water and remove excess moisture. Also rinse the greens and dry thoroughly. Peel the onion.
Промойте рыбу холодной водой, удалите лишнюю влагу. Зелень также промойте и тщательно просушите. Очистите лук.
Cut the salmon fillets into long pieces about 3-4 centimeters wide. Place the resulting pieces in a baking dish, rub with salt and pepper and lightly sprinkle with lemon juice.
Нарежьте филе лосося на длинные кусочки шириной около 3-4 сантиметров. Уложите получившиеся кусочки в форму для запекания, натрите солью и перцем и слегка сбрызните лимонным соком.
Prepare the cream sauce. To do this, separate the whites from the yolks, beat the yolks with cream by hand until light foam. Chop the greens and add to the resulting sauce. Also mix mustard and chopped lemon zest into the total mixture.
Приготовьте сливочный соус. Для этого отделите белки от желтков, желтки вручную взбейте со сливками до легкой пены. Измельчите зелень и добавьте в получившийся соус. Также замешайте в общую массу горчицу и измельченную цедру лимона.
Pour the resulting creamy sauce over the salmon pieces with spices and place the pan in an oven preheated to 180℃ to bake for about 20-25 minutes.
Залейте получившимся сливочным соусом кусочки лосося со специями и поставьте форму в разогретую до 180℃ духовку запекаться примерно на 20-25 минут.
Serve salmon with cream sauce on individual plates. This dish is perfect with boiled rice, as well as lemon slices, which will perfectly highlight the taste of the fish.
Подавайте лосось под сливочным соусом на порционных тарелках. К такому блюду отлично подойдет отварной рис, а также дольки лимона, которые отлично оттенят вкус рыбы.