Rinse the rice several times until the water runs clear. Also rinse the vegetables in running water. Let the carrots and eggs cook. Squeeze the juice from the lemon.
Промойте рис несколько раз, пока вода не станет прозрачной. Овощи также промойте в проточной воде. Поставьте вариться морковь и яйца. Выдавите сок из лимона.
Pour a glass of water over the rice and place on the stove. After boiling, cook for 10 minutes over medium heat. Then remove from the stove and let stand covered for another 10 minutes. Add 1 tbsp to rice. wine vinegar, as well as sugar and a pinch of salt, mix well.
Рис залейте стаканом воды и отправьте на плиту. После закипания варите 10 минут на среднем огне. Затем снимите с плиты и дайте постоять под крышкой еще 10 минут. В рис добавьте 1 ст.л. винного уксуса, а также сахар и щепотку соли, хорошенько перемешайте.
Peel the finished and cooled eggs and carrots and grate them on a coarse grater. Cut the salmon into small cubes, chop the dill, as well as green and red onions. Remove the peel and pit from the avocado and cut into small cubes, and cut the cucumber in the same way.
Готовые и остывшие яйца и морковь очистите и натрите на крупную терку. Семгу порежьте мелким кубиком, измельчите укроп, а также зеленый и красный лук. Авокадо избавьте от кожуры и косточки и нарежьте мелким кубиком, так же нарежьте огурец.
Start assembling the salad. Place the first layer of rice on the bottom of the dish, brush it with mayonnaise and place the salmon on top. Then add a layer of dill, purple onion and cucumber, again coat everything with mayonnaise.
Начните сборку салата. Первым слоем уложите на дно блюда рис, смажьте его майонезом и уложите сверху семгу. Затем выложите слой укропа, фиолетового лука и огурца, снова смажьте все майонезом.
Place a layer of avocado on the mayonnaise and pour over the dressing again. Mix the grated egg with green onions and pepper and place in the next layer, pour over with mayonnaise again. The last layer is carrots, which again need to be greased with mayonnaise.
Выложите на майонез слой авокадо, снова полейте заправкой. Тертое яйцо смешайте с зеленым луком и перцем и выложите следующим слоем, снова полейте майонезом. Последним слоем идет морковь, которую опять нужно смазать майонезом.
To serve, decorate the salad at your discretion, for example, you can leave some salted fish and put some kind of picture out of it. Leftover dill and green onions are also suitable for decoration.
Для подачи украсьте салат по своему усмотрению, например, можно оставить немного соленой рыбы и выложить из нее какую-либо картину. Также для украшения подойдут остатки укропа и зеленого лука.