Rinse the meat under running water and remove excess moisture with paper towels.
Промойте мясо под проточной водой и устраните лишнюю влагу при помощи бумажных полотенец.
Cut the pork escalope into small steaks, about 10 pieces in total. Season each steak with salt and pepper and place in a baking dish.
Нарежьте свиной эскалоп на небольшие стейки, всего должно получиться около 10 кусочков. Каждый стейк посолите и поперчите, выложите в форму для выпекания.
Cut the avocado lengthwise around the circumference and remove the pit, then peel off the skin using a knife or spoon. Cut the pulp into thin slices.
Разрежьте авокадо вдоль по окружности и избавьте от косточки, затем при помощи ножа или ложки очистите от кожуры. Мякоть нарежьте на тонкие слайсы.
Grate the cheese onto a coarse grater. Place avocado slices on the meat, season with seasonings and sprinkle with cheese. Place the pan with the escalope in an oven preheated to 180℃ to bake for 30-40 minutes.
Натрите сыр на крупную терку. На мясо выложите кусочки авокадо, сверху сдобрите приправами и посыпьте сыром. Поставьте форму с эскалопом в разогретую до 180℃ духовку запекаться на 30-40 минут.
Serve the finished escalope on serving plates, 2 pieces per person. You can decorate the plate with drops of sauce, such as teriyaki. Also, if desired, you can add fresh vegetables or herbs to the dish.
Подавайте готовый эскалоп на порционных тарелках по 2 кусочка на персону. Украсить тарелку можно каплями соуса, например, терияки. Также, по желанию, можно добавить к блюду свежие овощи или зелень.