Rinse the meat in running water. Peel the onions and garlic. Put the frying pan on to heat up.
Промойте мясо в проточной воде. Лук и чеснок очистите от шелухи. Поставьте разогреваться сковороду.
In a preheated frying pan with a small amount of vegetable oil, fry the veal steak for a minute on each side. The meat should be covered with a golden brown crust.
На разогретой сковороде с небольшим количеством растительного масла обжарьте стейк из телятины по минуте с каждой стороны. Мясо должно покрыться румяной корочкой.
Cut the onion into rings. Place the onion rings and garlic cloves on a baking sheet lined with foil, place the fried meat on top, add salt, pepper and herbs. Place a piece of butter on top and wrap everything in foil.
Нарежьте репчатый лук кольцами. Выложите кольца лука и зубчики чеснока на устеленный фольгой противень, сверху поместите обжаренное мясо, добавьте соль, перец и пряные травы. Сверху поместите кусочек сливочного масла и заверните все в фольгу.
Place the baking sheet with the veal in an oven preheated to 180℃ and bake for 90 minutes in the upper and lower heating mode. Remove the finished veal from the oven immediately and unwrap it so as not to overcook it.
Поставьте противень с телятиной в разогретую до 180℃ духовку и выпекайте 90 минут в режиме верхнего и нижнего нагрева. Готовую телятину сразу же достаньте из духовки и разверните, чтобы не передержать.
Serve the baked veal on a large platter, cutting it into portions, along with the onions with which it was baked. You can also serve veal with fresh vegetables and herbs, some kind of preserved food and sauces, for example, French mustard or bechamel sauce.
Подавайте запеченную телятину на большом общем блюде, нарезав ее на порционные кусочки, вместе с луком, с которым она запекалась. Также к телятине можно подать свежие овощи и зелень, какой-либо вид консервации и соусы, например, французскую горчицу или соус бешамель.