List all products according to the list of ingredients. Peel and wash potatoes, onions and carrots. Wash a bunch of fresh herbs too. Rinse the pork. Prepare the utensils you will use. Fill a 3.5-4 liter saucepan with water and place on fire.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Картофель, лук и морковь очистите и помойте. Пучок свежей зелени тоже промойте. Промойте свинину. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Кастрюлю объемом 3,5-4 литра наполните водой и поставьте на огонь.
To prepare meatballs, you need to make minced meat; to do this, cut the pork into pieces and pass through a meat grinder. After the meat, throw half the onion into the meat grinder. Place the minced meat in a spacious container and add chicken yolk, salt and a little spice. Mix everything well so that the ingredients are evenly distributed among themselves. And put it in the refrigerator for 20 minutes.
Для приготовления фрикаделек, нужно сделать фарш, для этого свинину нарежьте на кусочки и пропустите через мясорубку. Следом за мясом бросьте в мясорубку половину луковицы. Фарш выложите в просторную емкость и добавьте куриный желток, соль и немного специи. Все хорошенько перемешайте, чтобы ингредиенты равномерно распределились между собой. И отправьте в холодильник на 20 минут.
Cut the peeled potatoes into cubes and place them in boiling water.
Очищенный картофель нарежьте кубиками и опустите в кипящую воду.
Cut the other half of the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater.
Вторую половину лука нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке.
Prepare vegetable dressing. Fry the onion in a hot frying pan with sunflower oil, then add the grated carrots. Fry for a couple of minutes.
Приготовьте овощную заправку. На раскаленной сковороде с подсолнечным маслом обжарьте лук, после добавьте натертую морковь. Обжарьте пару минут.
Finely chop the greens.
Зелень мелко нарежьте.
Remove the minced meat from the refrigerator and form into small meatballs. Add the prepared vegetable dressing and the formed meatballs to the pan with boiling potatoes. Cook for 5-8 minutes.
Достаньте фарш с холодильника и сформируйте маленькие фрикадельки. В кастрюлю с кипящей картошкой добавьте готовую овощную заправку и сформированные фрикадельки. Готовьте 5-8 минут.
Add vermicelli and cook after boiling for 4-5 minutes.
Добавьте вермишель и варите после закипания 4-5 минут.
Add herbs, salt, pepper and simmer for another 1 minute and turn off the heat. Cover with a lid and leave the soup to steep for 10-15 minutes.
Добавьте зелень, соль, перец и проварите еще 1 минуту и отключите огонь.Накройте крышкой и оставьте настаиваться суп 10-15 минут.
Serve the finished soup with fresh black bread, you can also serve with sour cream, finely chopped fresh herbs.
Подавайте готовыйсуп, со свежим черным хлебом, можете еще подать со сметанкой, мелко нарезанной свежей зеленью.