Prepare the peppers in advance. Remove the seeds and wash it. Prepare all the necessary products, cut them.
Заранее подготовьте перец. Очистите его от семян и вымойте. Подготовьте все необходимые продукты , нарежьте их.
First of all, remove the insides of the bell pepper and wash it thoroughly. Prepare the rice. Rinse it, take a container where it will be cooked. Place on the stove at maximum heat, when it boils, reduce the heat and cook until half cooked. The rice should remain firm.
Первым делом очистите болгарский перец от внутренностей, тщательно вымойте. Подготовьте рис. Промойте его, возьмите емкость, где он будет варится. Поставьте на плиту на максимальный огонь, когда закипит, сделайте огонь поменьше и варите до полуготовности. Рис должен оставаться твердым.
Peel the onions and carrots, cut into strips or cubes, as you like. Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Add onions and carrots to the heated oil, fry a little, 2-3 minutes
Очистите лук и морковь, нарежьте соломкой или же кубиками, как вам больше нравится. Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. В разогретое масло добавьте лук и морковь, обжарьте немного, минуты 2-3
After this, add the steaming mixture to the container, put the minced pork and drainage rice there. Add salt and pepper to taste. Mix thoroughly. Stuff bell peppers with this filling. Place the peppers in a saucepan, add tomato paste and cover with water. Cook for 80 minutes over low heat.
После этого добавьте запарку в емкость, туда же положите свиной фарш и отводной рис. Добавьте соль, перец по вкусу . Тщательно перемешайте. Этой начинкой зафаршируйте болгарский перец. Выложите в кастрюлю перцы, добавьте томатную пасту и залейте водой. Варите на протяжении 80 минут на медленном огне.
Place the finished stuffed peppers on a plate. This dish goes perfectly with sour cream. You can sprinkle with fresh herbs for decoration. Your dish is ready to surprise you, your guests, and your family with its incredible taste.
Готовые фаршированные перцы выложите на тарелку. Это блюдо идеально сочетается со сметаной. Для украшения можно посыпать свежей зеленью. Ваше блюдо готово удивлять вас , ваших гостей , семью своим невероятным вкусом.