Prepare food, spices and utensils.
Подготовьте продукты, специи и посуду.
Wash and peel the potatoes, then cut into slices. Take the pepper, peel and cut into small pieces.
Помойте картофель и почистите от кожуры, затем нарежьте кружочками. Возьмите перец, почистите и нарежьте на небольшие куски.
Next, place the potato slices on a baking sheet, salt, pepper and add seasonings. Then add pepper and fish (salt the fish).
Далее выложите кружочки картошки на противень, посолите, поперчите и добавьте приправы. Затем выложите перец и рыбу ( рыбу посолите).
Cover everything with foil. Place in an oven preheated to 200°C for 35 minutes. Then open the foil and bake for another 10 minutes.
Накройте все фольгой. Поставьте в разогретую до 200 °C духовку на 35 минут. Потом приоткройте фольгу, и выпекайте еще 10 минут.
When ready, the dish can be diluted with sour cream, herbs and cheese.
По готовности блюдо можно разбавить сметаной, зеленью или сыром.