Prepare paper towels to remove excess oil and a deep dish so that when frying, the potatoes are completely immersed in the boiling oil. It is good to use a deep fryer for this purpose.
Подготовьте бумажные полотенца для удаления излишков масла и глубокую посуду для того, чтобы при жарке картофель полностью погружался в кипящее масло. Хорошо для этой цели использовать фритюрницу.
Wash the potatoes, peel them, cut into thin cubes. Soak in cold water for at least 10-15 minutes to remove starch. Place the potatoes on a paper towel to dry them before cooking.
Картофель промойте, очистите от кожуры, нарежьте тонкими брусочками. Залейте холодной водой минимум на 10-15 минут для удаления крахмала. Выложите картофель на бумажное полотенце, чтобы перед приготовлением его обсушить.
Peel, finely chop the onion and fry until transparent. Next, add salt, spices and soy sauce. Mix potatoes with meat and let cool.
Почистите, мелко нарежьте лук и пожарьте до прозрачного состояния. Далее добавьте соль, специи и соевый соус. Смешайте картошку с мясом и дайте остыть.
Using a slotted spoon, place the cooked potatoes on a paper towel and allow the excess oil to drain off. Try the fried potato slice, if it is still hard inside, place it in a frying pan with hot oil for another 5 minutes. Then allow the excess oil to drain again.
Выложите готовый картофель шумовкой на бумажное полотенце и позвольте стечь лишнему маслу. Попробуйте поджаренный картофельный ломтик, если он еще твердый внутри, отправьте его в сковороду с горячим маслом еще на 5 мин. Затем снова позвольте стечь лишнему маслу.
Salt and pepper the potatoes just before serving. Serve ready-made french fries with your favorite sauce or ketchup. Bon appetit.
Посолите и поперчите картофель непосредственно перед подачей на стол. Подавайте готовый картофель-фри с любимым соусом, кетчупом. Приятного аппетита.