Peel the onions and carrots and wash. Wash and dry the greens. Trim the meat from excess tissue, wash and dry slightly.
Очистите лук и морковь, помойте. Зелень помойте и обсушите. Мясо зачистите от лишних тканей, помойте и слегка обсушите.
Finely chop the pork or mince it. Fry finely chopped onion, grated carrots, and then meat in vegetable oil. Add spices to taste and grated Parmesan, stir. If you wish, you can leave the cheese out and sprinkle each layer of minced meat in the pan.
Свинину мелко нарежьте или пропустите через мясорубку. На растительном масле обжарьте мелко нарезанный лук, натертую морковь, а затем мясо. Добавьте специи по вкусу и натертый пармезан, перемешайте. По желанию можете сыр не вмешивать, а посыпать каждый слой фарша в форме.
Line a baking dish with two sheets of pita bread to form sides. Place the filling on the bottom. Arbitrarily place pieces of pita bread dipped in a mixture of kefir and eggs on it so that they cover the minced meat. Then again a layer of pork filling and pieces of pita bread in kefir.
Форму для запекания выложите двумя листами лаваша, чтобы образовались бортики. Выложите на дно начинку. На него произвольно положите куски лаваша, смоченные в смеси кефира и яйца, чтобы они покрыли фарш. Затем снова слой начинки из свинины и куски лаваша в кефире.
Fold up the sides and cover the pie. Pour the remaining kefir and egg on top. Place the pieces of butter and place in the oven to bake at 180 degrees for 20-25 minutes.
Заверните борта и накройте ими пирог. Сверху вылейте на него остатки кефира с яйцом. Положите кусочки масла и отправьте в духовку запекаться при температуре 180 градусов на 20-25 минут.
Cut the finished pie into portions. Serve on a plate, making patterns with the sauce to suit your taste. Garnish with herbs and vegetables.
Готовый пирог разрежьте на порции. Подавайте на тарелке, сделав узоры из соуса по вашему вкусу. Украсьте зеленью и овощами.