List all products according to the list of ingredients. Wash the apples and quinces well. Rinse the duck and chicken meat thoroughly, cut off all excess fat layers and tear out the remaining feather needles, if any, wipe with a paper towel or paper. Prepare the utensils you will use.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Яблоки и айву хорошо промойте. Мясо утки и курицы тщательно промойте, срежьте все излишки жировых прослоек и вырвите оставшиеся иголки перьев, если они есть, протрите бумажным полотенцем или бумагой. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Cut off the rib portion of the chicken and duck, and divide the rest into portions. Salt and pepper the meat pieces to taste.
Отрежьте реберную часть курицы и утки, а остальное разделите на порционные кусочки. Кусочки мяса посолите и поперчите по вкусу.
Cut apples and quince into slices.
Яблоки и айву порежьте дольками.
Place the pieces of marinated meat in a baking dish and randomly place apple and quince slices between the pieces of meat.
Уложите кусочки маринованного мяса в форму для запекания и между кусочками мяса выложите произвольно дольки яблок и айвы.
Cover the baking sheet with foil and bake until done, at 180 degrees for about 60 - 90 minutes. Baste the dish with frying juices periodically.
Накройте фольгой противень и выпекайте до готовности, при температуре 180 градусов примерно 60 - 90 минут. Периодически поливайте блюдо соком от жарки.
10-15 minutes before the end of cooking, carefully remove the foil and bake the meat until golden brown.
За 10-15 минут до окончания готовки снимите аккуратно фольгу и запекайте мясо до румяности.
Place the prepared baked duck and chicken meat on a plate, and baked apple and quince slices on it. Serve the dish immediately before it cools down. If desired, decorate the baked dish with herbs. If desired, pour the wine sauce over the meat and garnish with fresh berries.
Выложите на тарелку готовое запеченное мясо утки и курицы, а на него – запеченные дольки яблок и айвы. Подавайте блюдо сразу же к столу, пока оно не остыло. По желанию украсьте запеченное блюдо зеленью. По желанию полейте винным соусом мясо и украсьте свежими ягодами.