List all products according to the list of ingredients. Peel the onion, garlic and potatoes and rinse well. Rinse the duck meat thoroughly, cut off all excess fat layers and tear out the remaining feather needles, if any, wipe with a paper towel. Prepare the utensils you will use.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Лук, чеснок и картошку отчистите и хорошо промойте. Мясо утки тщательно промойте, срежьте все излишки жировых прослоек и вырвите оставшиеся иголки перьев, если они есть, протрите бумажным полотенцем. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Cut the onion into half rings, cut the potatoes into slices. Cut the butter into cubes. Finely chop the dill. Squeeze the garlic.
Нарежьте лук полукольцами, картофель нарежьте дольками. Сливочное масло порежьте на кубики. Укроп мелко нарежьте. Выдавите чеснок.
Mix all ingredients for the side dish in a deep container and add chopped dill.
Перемешайте в глубокой емкости все ингредиенты для гарнира и добавьте нарезанный укроп.
Rub the duck on all sides with garlic, salt and pepper, and add soy sauce. Be sure to season the inside of the duck well, and don’t forget about the belly. Stuff the cooked duck with the prepared stuffing of potatoes, onions and spices. Secure the belly with toothpicks.
Утку со всех сторон натрите чесноком, солью и перцем, и добавьте соевый соус. Внутри утку обязательно приправьте хорошенько, так же не забудьте про брюшко. Фаршируйте приготовленную утку готовой начинкой из картофеля, лука и специй. Закрепите брюшко зубочистками.
Brush the duck again with soy sauce and bake in the oven preheated to 220 degrees for 180-240 minutes.
Смажьте утку еще раз соевым соусом и отправьте запекаться в духовку, разогретую до 220 градусов, на 180-240 минут.
Place the finished baked duck meat on a plate, and a side dish of potatoes on it. Serve the dish immediately before it cools down. If desired, garnish the baked dish with lettuce, oranges and fresh berries.
Выложите на тарелку готовое запеченное мясо утки, а на него гарнир из картофеля. Подайте блюдо сразу же к столу, пока оно не остыло. По желанию украсьте запеченное блюдо листьями салата, апельсинами и свежими ягодками.