Measure out the indicated amount of bulk products. Separate the whites and yolks.
Отмерьте указанное количество сыпучих продуктов. Отделите белки и желтки.
Proceed to prepare the sponge cake. Beat the egg whites with a whisk or mixer with sugar until stiff foam forms. Continue beating the mixture, adding one yolk at a time, until smooth.
Притупите к приготовлению бисквита. Белки взбейте венчиком или миксером с сахаром до состояния крепкой пены. Продолжайте взбивать массу, добавляя по одному желтку, до состояния однородности.
Sift the flour. Combine it with starch and add to the airy egg mixture. Mix well.
Просейте муку. Соедините ее с крахмалом и добавьте в воздушную яичную смесь. Хорошо перемешайте.
Take a baking pan and line it with parchment paper. Pour the dough into the mold and bake at a preheated temperature of 170-180°C for 40 minutes. Take out the finished biscuit and let it cool in the mold.
Возьмите форму для выпечки и застелите пергаментной бумагой. Вылейте тесто в форму и выпекайте в разогретой до 170-180 °C в течение 40 минут. Готовый бисквит достаньте и в форме дайте ему остыть.
Start preparing the cream. Mix cream with sour cream and sugar, add vanillin. Whisk.
Приступите к приготовлению крема. Сливки смешайте со сметаной и сахаром, добавьте ванилин. Взбейте.
Remove the finished cooled sponge cake from the mold and cut into halves. Soak the bottom of the sponge cake with pineapple syrup. Spread the cream evenly over the sponge cake. Place the pineapple slices in an even layer and cover with the other half of the sponge cake.
Готовый остывший бисквит вытащите из формы и разрежьте на половины. Нижнюю часть бисквита пропитайте ананасовым сиропом. Равномерно смажьте бисквит кремом. Выложите кусочки ананаса равномерным слоем и накройте поверх второй половиной бисквита.
Soak the second cake in the same way, brush with cream. Place the cake in the refrigerator for several hours until the cream hardens.
Второй корж пропитайте таким же образом, смажьте кремом. Торт поставьте в холодильник на несколько часов, до застывания крема.
Prepare the jelly according to the instructions on the package. Let it cool a little. Remove the cake from the refrigerator and arrange the pineapple pieces as decoration. Fly in fruit pieces of jelly. Return the cake to the refrigerator.
Приготовьте желе по инструкции, указанной на упаковке. Дайте ему немного остыть. Достаньте торт из холодильника, выложите кусочки ананаса как украшение. Залете фруктовые кусочки желе. Снова верните торт в холодильник.
When the jelly has hardened, remove the cake from the refrigerator, brush the sides with cream and sprinkle with coconut flakes. Place the cake in the refrigerator for another couple of hours until completely set.
Когда желе застынет, достаньте из холодильника торт, смажьте бока кремом и посыпьте кокосовой стружкой. Поставьте торт в холодильник еще на пару часов, до окончательного застывания.
Serve the finished cake in portions with aromatic tea or coffee. The cake can be decorated with pastry cream or any topping to taste.
Готовый торт подавайте порционными кусочками с ароматным чаем или кофе. Торт можно украсить кондитерским кремом, каким-либо топпингом по вкусу.