Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Brownie with cottage cheese and cherries Брауни с творогом и вишней

Брауни с творогом и вишней Brownie with cottage cheese and cherries

Brownie is a delicious dessert with cherries and cottage cheese. Cherries in homemade baked goods, and even in combination with dark chocolate, and if you add a delicate curd layer, you get an unforgettable Brownie dessert. Making brownies with cherries and cottage cheese is not difficult, and the result is always excellent. It is better to take cottage cheese of normal consistency (9-12% fat content), and frozen cherries or cherries in their own juice are perfect for the filling.


Брауни — очень вкусный десерт с вишней и творогом. Вишня в домашней выпечке, особенно в сочетании с горьким шоколадом, а ещё с нежной творожной прослойкой, превращает блюдо в незабываемый десерт. Готовить брауни с вишней и творогом просто, а результат всегда превосходный. Творог выбирайте обычной консистенции (9–12% жирности); для начинки отлично подойдут замороженная вишня или вишня в собственном соку.


Steps / Шаги:

  1. List all products according to the list of ingredients. Sift the flour. Prepare a baking pan, cover it with parchment; you will need a pan with high sides, approximately 22 centimeters in diameter.
    Выставите все продукты по списку ингредиентов. Просейте муку. Подготовьте форму для запекания, застелите пергаментом, форма понадобится с высокими бортиками, диаметром примерно 22 сантиметра.
  2. Melt the butter in a saucepan over a water bath and add the chocolate. Stir for 10-15 minutes.
    В сотейнике на водяной бане растопите сливочное масло и добавьте шоколад. Помешивайте минут 10-15.
  3. Beat 2 eggs with half the sugar until white.
    Взбейте 2 яйца с половиной сахара до побеления.
  4. Beat 2 eggs with cottage cheese and remaining sugar.
    Взбейте 2 яйца с творогом, и оставшимся сахаром.
  5. Gently pour the beaten eggs and sugar into the chocolate. Stir.
    В шоколад аккуратно влейте взбитые яйца с сахаром. Перемешайте.
  6. Add the sifted flour in 2 additions, mix gently, very carefully so that the dough does not clog.
    В 2 захода добавьте просеянную муку, аккуратно перемешайте, очень аккуратно, чтобы тесто не забилось.
  7. Add baking powder, salt, vanilla sugar, mix everything.
    Добавьте разрыхлитель, соль, ванильный сахар, все перемешайте.
  8. Place 1/3 of the finished dough on the bottom of the pan lined with parchment. Next, pour in half the curd mass. Place cherries on top.
    На дно формы застеленное пергаментом, выложите 1/3 готового теста. Далее влейте половину творожной массы. Выложите сверху вишню.
  9. Repeat the dessert layer, lay out the second part of the finished dough. The dough is thicker than the curd mixture, so place the dough on top of the curd mixture in small pieces. And repeat all the layers again - cottage cheese, cherries and dough. The last layer should be made of dough.
    Повторите слой десерта, выложите вторую часть готового теста. Тесто гуще, чем творожная смесь, поэтому выложите тесто поверх творожной массы небольшими кусочками. И снова повторите все слои - творог, вишня и тесто. Последний слой должен быть из теста.
  10. Place in an oven preheated to 180 degrees for 45-50 minutes. You can check the readiness of the dough with a toothpick; it should come out dry.
    Поставьте выпекать в разогретую до 180 градусов духовку на 45-50 минут. Готовность теста можете проверить зубочисткой, она должна выходить сухой.
  11. Serve the finished cake with tea or coffee.
    Готовый торт подавайте к чаю или кофе.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому