Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is soft. Measure out all the necessary products, take the necessary dishes and two identical baking dishes.
Заранее с холодильника достаньте сливочное масло, чтобы оно было мягким. Отмерьте все необходимые продукты, возьмите нужную посуду и две одинаковые формы для выпечки.
In a separate bowl, mix flour, salt, sugar, cocoa and soda. Pour a little kefir into another container, add food coloring to it and mix well. Take a third bowl and mix the remaining kefir, eggs and vegetable oil in it. Beat the resulting mass well with a mixer, add kefir with dye, mixed dry ingredients and vanillin. Mix everything thoroughly with a whisk.
В отдельной посуде смешайте муку, соль, сахар, какао и соду. В другую емкость отлейте немного кефира, добавьте в него пищевой краситель и хорошо перемешайте. Возьмите третью миску и в ней смешайте оставшийся кефир, яйца и растительное масло. Хорошо взбейте полученную массу миксером, добавьте кефир с красителем, смешанные сухие ингредиенты и ванилин. Все тщательно перемешайте венчиком.
Divide the finished dough in half and pour it into two baking dishes. Place them in an oven preheated to 180°C and bake, checking the readiness of the cakes with a toothpick or wooden skewer.
Поделите готовое тесто пополам, разлейте его в две формы для выпечки. Поставьте их в разогретую до 180°C духовку и выпекайте, проверяя готовность коржей зубочисткой или деревянной шпажкой.
Cool the finished cakes and cut them lengthwise into two or three equal parts. Then prepare the cream. To do this, add powdered sugar and cream cheese to soft butter, beat everything well. Form the cake: laying on top of each other, grease each cake with cream, at the end do not forget to grease the sides of the cake in a circle.
Готовые коржи остудите и разрежьте вдоль на две или три равные части. Затем приготовьте крем. Для этого, к мягкому сливочному маслу добавьте сахарную пудру и сливочный сыр, все хорошо взбейте. Сформируйте торт: выкладывая друг на друга, смажьте каждый корж кремом, в конце не забудьте смазать бока торта по кругу.
Pour white chocolate over the top of the Red Tulip cake and use a pastry bag to draw tulips from the red cream.
Полейте сверху торт «Красный тюльпан» белым шоколадом и при помощи кондитерского мешочка нарисуйте из красного крема тюльпаны.