Prepare all ingredients according to the recipe. Peel and wash the onion. Add water to cook pasta.
Приготовьте все продукты по рецепту. Лук очистите и помойте. Поставьте воду для варки макарон.
Fry the tuna shredded with a fork in vegetable oil. Stir and simmer a little under the lid.
На растительном масле обжарьте измельченного вилкой тунца. Перемешайте и немного потушите под крышкой.
Add cream and spices to taste. Simmer over low heat until it starts to boil. Turn off the heat. Boil the pasta until tender, drain the water. Place them on plates. Pour the sauce on top and sprinkle with grated cheese.
Добавьте сливки, специи по вкусу. Тушите на маленьком огне, пока не начнет закипать. Выключите огонь. Макароны отварите до готовности, слейте воду. Разложите их по тарелкам. Сверху полейте соусом, посыпьте тертым сыром.
Garnish the pasta with herbs to your liking. Add chopped fresh vegetables.
Украсьте пасту зеленью по вашему вкусу. Положите нарезку из свежих овощей.