Boil the spaghetti, add a little olive oil to it, stir. Peel the onions, tomatoes and herbs, wash and dry.
Отварите спагетти, добавьте к ним немного оливкового масла, помешайте. Почистите лук, помидоры и зелень помойте и обсушите.
Cut the onion into half rings and fry it in a frying pan until golden brown. Peel the tomato by first dipping it in boiling water for a few seconds and cutting it into small cubes. Add the tomato to the onion and simmer for a few more minutes.
Порежьте полукольцами лук и обжарьте его на сковороде до золотистого цвета. Очистите помидор от кожуры, для этого предварительно окуните его в кипяток на несколько секунд и порежьте его небольшими кубиками. Добавьте помидор к луку и потушите все еще несколько минут.
Place the prepared vegetables on the bottom of a flat plate and place the boiled spaghetti on top. Mash the tuna flesh and place it on top of the spaghetti, sprinkle with herbs on top.
Выложите готовые овощи на дно плоской тарелки, сверху положите вареные спагетти. Разомните мякоть тунца и разложите ее поверх спагетти, сверху посыпьте зеленью.
Serve spaghetti with vegetable sauce with tuna on a large, flat plate, and place a small portion of arugula next to it.
Подавайте спагетти под овощным соусом с тунцом, выложив его на большую, плоскую тарелку, а рядом положите небольшую порцию рукколы.